Donateur worden?

Bij het bloeiend houden van onze vereniging komt een hoop kijken: aanschaffen van nieuwe bladmuziek, onderhoud van onze instrumenten, onderhoud van ons verenigingsgebouw en ga zo maar door. Dit zorgt voor een hoop kosten, die we niet zomaar op kunnen brengen.  

Voor onze inkomsten zijn wij o.a. afhankelijk van de bijdragen van onze leden, subsidies, sponsoring maar ook zeker van de bijdrage onze donateurs. Wij zijn dan ook erg blij met alle donateurs, die ons vaak al jaren steunen!

Wanneer u onze vereniging een warm hart toedraagt en ons wilt helpen voort te blijven bestaan:  word alstublieft donateur van Fidelio! Als donateur betaalt u jaarlijks een bedrag naar eigen keuze. In ruil hiervoor ontvangt u een kortingscode voor het jaarlijkse voorjaarsconcert. Natuurlijk kunnen er ook eenmalige donaties gedaan worden.

Aanmelden als donateur kan via info@fideliowoudenberg.nl. Uw gegevens zullen dan worden doorgestuurd naar onze donateursadministrateur.
U kunt uw eenmalige donatie via een reguliere overschrijving overmaken naar: NL65 INGB 0003 2634 82, ter name van Harmoniegezelschap Fidelio